een dwaaltocht door weer en wind

Langheid ~ Een onderzoek

foto

In vervolg op ‘Klein en Plat’.

Lang zijn is voor vrouwen blijkbaar ook niet alles. Het is lastig, iedereen ziet je, er wordt wat van je verwacht, je moet vaak bukken, enzovoort. Maar dan toch. Lange vrouwen willen niet klein zijn. Zeker niet. Afschuw las ik van haar gezicht toen ik haar vroeg of ze het erg zou vinden als je zo klein zou zijn als ik. Afschuw. ‘Oh… Sorry, nee! Sorry’

En dan een ontdekking. Iets dat heel mijn leven al gebeurde in een parallel universum.

Lange vrouwen schijnen jaloers te zijn op kleine vrouwen met lange mannen. Die lange mannen komen hen toe. Wat moet een korte vrouw met een lange man? Kies een man langer dan jezelf, vooruit. Maar niet een langer dan hen. Dat is diefstal.

Dat is intrigerende logica. Dit biedt me echt een ander perspectief, een nieuwe kijk! Ik was geïntrigeerd. Het zit namelijk zo: een lange vrouw wil meestal een man die groter is dan zij is. Liefst toch 7 cm, zodat ze ook nog hakken aankan en hij nog steeds groter is dan zij.

Echter er zijn natuurlijk net zoveel lange mannen als lange vrouwen. Veronderstel ik. Wat wiskundige logica daarbij en dan zal je zien dat het inderdaad diefstal is. Korte vrouwen met lange mannen. Dat betekent dat er ook iets, hetzelfde percentage, van de korte mannen naar de lange vrouwen moet. Of zoiets. Geloof ik.

En dat is strafbaar.

 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge