een dwaaltocht door weer en wind

Volle maan ~ Full moon ~ Animated gif & Freewriting

 

Volle maan ~ Full moon ~ Animated gif  http://www.warrelwater.nl

De wind. Het is de wind die we horen, blazend langs gras, zand en hout… Fluitende lucht, wind… Het is donker en voeten rennen door het zand. Snel, snel, sneller. Het is volle maan. Volle maan.

De maan is vol. Natte tenen, benen, buik. Een duik. Zwem zwem snel. De zee. Heen en weer, en heen en weer. Kabbelend water. Trekkend water, duwend water. De zee draagt de zeevrouw, moeiteloos tot de laatste golf.

De maan trekt en sleept vier golven en een meermin op op op. Geworpen door de zingende zee. De zee zingt haar liefdeslied, haar toewijding meevoerend.

Volle maan ~ Full moon ~ Animated gif  http://www.warrelwater.nl

Een animated gif is een bewegend bestand dat meerdere beelden bevat die achtereenvolgend worden getoond. Vooral wanneer er een mooi aaneengesloten ‘loop’, een lus, gemaakt is, kan een bewegend gif-bestand een kunststukje zijn. Schrijven volgens het principe van het ‘freewriting’ , vrij schrijven, waarbij je in een aaneengesloten periode van tijd aan een stuk door schrijft over wat er maar in je op komt of omgaat. Het resultaat is een pan hersenspinsels, ruwe rauwe illusie.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge