een dwaaltocht door weer en wind

I wanna be like Elsa ~ Frozen in a glacier

I wanna be like Elsa ~ Frozen in a glacier http://www.warrelwater.nl

Hoe vind je het? Doet me goed toch? Wist je dat zelfs de meest geobsedeerde paleontologen niet weten hoe onze huid eigenlijk eruit heeft gezien? Hoe de structuur en textuur was?

Een of andere grapjas besloot dat ik dan wel kaal zou zijn geweest met groene schubben. Zeg nou zelf, wil jij zo de geschiedenisboeken in? Kaal en groen. Kaal. Jazeker het is een teken van viriliteit. Mannelijkheid. Vruchtbaarheid. Maar ja, wat heb je daar nou aan als je van plastic bent. Nee. Inderdaad. Helemaal niets.

Nee. Kaal en groen. En jij, ook kaal en groen, met een beetje rood. Dat is dan tenminste nog complementair. Val je een beetje op. Je kijkt ook nog behoorlijk vriendelijk. Een planteneter zeker. Watje.

Was het maar zo, ja was het maar zo. Was ik maar een mammoet. Dan vond die geleerde bottenzoeker mij daar in die gletsjer. Met huid en haar. Frozen forever. Hoe cool is dat?!

Dat zal ik je vertellen. Reusachtig mammoetachtig cool.

Wist je dat er ook mensen zijn die geloven dat technologie nog zover zal vorderen dat er leven op aarde zal zijn, na de dood? Na de big bang? En een keer raden… Ze laten zich invriezen. Lucky mammoet. Frozen. Until summer comes….

Een tweede leven….

Tja. Dit is het dan. Mijn tweede leven. Ja. Jahaaa. Ook jouw tweede leven ja. Een kaal, groen, plastic leven. Nou. Joehoe.

Tijd voor een moderne visie. Een egoïstische moderne visie. Een narcistische ivoren toren visie. Want alles is maakbaar toch? Wat je wilt, zal je krijgen toch? Kan het niet, kan het toch – toch?

I am the snow king. I AM the snow king….  I AM THE SNOW KING!!

I WILL NOT BE KAAL EN GROEN – I WILL BE ONSTERFELIJK!!!!

I will freeze and I will make another summer, een tweede leven, een nieuw leven.

Watch this, you’ll see, I’m gonna make it on MY OWN!

 

I wanna be like Elsa……

 

I wanna be like Elsa ~ Frozen in a glacier  http://www.warrelwater.nl

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge