een dwaaltocht door weer en wind

Patroon gehaakt hart ~ DIY tutorial crochet heart

 

tutorial crochet heart- patroon gehaakt hart  http://www.warrelwater.nl

Hartjes. Liefde. Love. All you need is hartjes. En een kotszakje. Ik voel mezelf een overloper. Ik kan het niet goedpraten waarom ik met een patroon voor een hartje kom. Een HARTJE, off all things.

Maar blijkbaar ben ik dan daar, op dat dieptepunt beland. Ik kan mijn vijfjarige dochter de schuld in de schoenen schuiven, maar ja, je zou denken dat een volwassen vrouw zelf verantwoordelijk is voor haar hartjes.

Dus, nu ik dan toch hartjes haak, kan ik mijn hartjespatroon net zo goed delen met anderen. Met jullie. Jullie, mensen die niet gaan kokhalzen bij alleen al de geur van een hartje.

Dus: kijk hier een tutorial, een handleiding voor het haken van je eigen hartje! Een hart dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Als knie- of elleboogstukken, deurhanger, als tafelconfetti!

Het patroon is uitgewerkt in het Nederlands en Engels in onderstaande pdf-documenten. Het patroon is uitgeschreven en er is ook een diagram, voor de beelddenkers.

Alsjeblieft!

 

Patroon gehaakt hart

Pattern crochet heart

 

A simple crochet heart which can be used in many forms. It can be a knee patch, it can be a closet door hanger, it can be table confetti! You can download the pattern in pdf. The pattern is written and in a chart.

tutorial crochet heart- patroon gehaakt hart  http://www.warrelwater.nl

tutorial crochet heart- patroon gehaakt hart  http://www.warrelwater.nl

RelatedPost

1 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge