een dwaaltocht door weer en wind

De herfst lokt de kabouters naar buiten ~ Animated gif

 

de herfst lokt de kabouters naar buiten - animated gif   http://www.warrelwater.nl/blog

Je kan er in geloven of niet. Maar zeker weet je het eigenlijk niet. Kabouters. Zijn ze echt?

Kabouters houden van mensen en wel vooral van kinderen. Ze laten soms een glimp van zichzelf zien, maar ze houden zich meestal verborgen. Het is natuurlijk niet zo dat alles wat je niet ziet, ook niet bestaat. Dat klinkt logisch, niet waar? Maar of dat ook opgaat voor kabouters?

Elk jaar worden er nog ‘nieuwe soorten’ ontdekt. Daar is niets nieuws aan natuurlijk, aan die soorten. Die waren er al eeuwen of veel langer. De ontdekking is echter nieuw. Tot die tijd bestonden ze, schijnbaar, niet. Dit jaar zijn er zelfs 18000 nieuw ontdekte levende wezens, organismen.

De kabouters, bosgeesten…. In de mooie herfst worden ze verleid zich te tonen. De wind fluit prachtige melodieën.. de bladeren dansen in de wind… de vruchten en noten zijn rijp en worden geoogst. De kabouters werken en dansen, de kabouterkindertjes klimmen en klauteren..

Kabouters, zijn ze echt? En wat is voor jou ‘echt’? Wij gaan genieten van de mooie herfst met de fantastische kleuren en geuren, de wind, en al wat er rond kruipt en tussen de blaadjes scharrelt…

de herfst lokt de kabouters naar buiten - animated gif  http://www.warrelwater.nl/blog

de herfst lokt de kabouters naar buiten - animated gif  http://www.warrelwater.nl/blog

Een animated gif is een bewegend bestand dat meerdere beelden bevat die achtereenvolgend worden getoond. Vooral wanneer er een mooi aaneengesloten ‘loop’, een lus, gemaakt is, kan een bewegend gif-bestand een kunststukje zijn.

RelatedPost

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge